Virtualna humanitarna utrka "Za Matka"

 

Drage Korčulanke, dragi Korčulani i svi dragi ljudi dobre volje, Savjet mladih Grada Korčule organizira virtualnu humanitarnu utrku "Za Matka". Naš sugrađanin, Matko Maroević pretrpio je teški moždani udar i iza njega i njegove obitelji je 7 mjeseci teške borbe. Strašne posljedice moguće je pobijediti i trajno izliječiti terapijama u Poliklinici Glavić u Dubrovniku. Troškovi same terapije i smještaja za Matka i njegovu suprugu iziskuju velika financijska sredstva, stoga na ovaj način želimo pomoći u prikupljanju i ohrabriti Matka u borbi da stane na svoje noge, sretan i zdrav.

Utrka je na 5 km, a održati će se za vikend 05. i 06.12.2020., te je na trkačima da tijekom ova dva dana sami odaberu kada žele i mogu trčati. Važno je napomenuti da je ova humanitarna utrka individualnog karaktera, tako Vas molimo da se pridržavate epidemioloških uputa - trčite sami, bez okupljanja.

Svoj rezultat nakon odrađene utrke ćete prijaviti na stoperica.hr na vašoj kartici (zeleni plus pored imena). Na temelju zaprimljenih rezultata formirat ćemo poredak. S obzirom da je utrka humanitarna, poredak je simboličnog karaktera, ali ukazati će na Vašu volju i želju da svi skupa pomognemo našem Matku. Najbitnije je da nas bude što više. Staro, mlado, muško, žensko, svi se aktivirajte. Tko nije u mogućnosti trčati, može hodati, jer naša utrka nema vremenskog limita.

Kotizacija za sudjelovanje u ovoj humanitarnoj utrci je 50,00 HRK, a uplate većeg iznosa su svakako dobrodošle.
Kotizacija se uplaćuje na račun Matkove sestre Darie Maroević. Podatke o uplati dobivate odmah nakon prijave pored svoga imena na linku "uplatnica"
 

Organizator:
Savjet mladih Grada Korčule je savjetodavno tijelo Grada Korčule koje je osnovano s ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život Grada Korčule i bavljenja pitanjima vezanim uz i za život mladih.

savjet.mladih@korcula.hr