Vukovaru sa srcem 2.

 Povodom državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2021., “Trči sa srcem”, Štoperica.hr i portal Moja Domovina u suradnji sa Udrugom roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organiziraju 2. Izdanje virtualne humanitarne utrke “Vukovaru sa srcem”.

Ukupan prihod utrke preumjerava se direktno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu financiranja programa „Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno“ – program poludnevnog boravka za djecu Vukovara koji osigurava neformalni predškolski odgoj za 40-ak djece, te rekreativne programe za 100-injak djece, mnoge od njih s različitim teškoćama u razvoju ili slabijeg imovinskog stanja.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.
Više o Udruzi možete pronaći na:
www.vukovarski-leptirici.hr/
www.facebook.com/vukovarskileptirici


Informacije o virtualnoj utrci:
Datum utrke: 18.11.2021. (s obzirom da je utrka nenatjecateljskog karaktera prihvaćati će se prijave trčanja sve do 21.11.2021.)

Preporučeno mjesto utrke:
Ulica Grada Vukovara ili Vukovarska ulica bilo gdje u Republici Hrvatskoj, te inozemstvu (ali i sve alternativne lokacije potpuno su prihvatljive jer važno je sudjelovati)

Disipline:

Trčanje – Individualne dužine od 1km pa u nedogled, pri čemu su više nego dobrodošle i ultramaratonske distance.

Nagrade i startni paket: startni paket sastoji se od startnog broja koji će biti dostupan u elektronskom obliku, a nagrada svim natjecateljima biti će digitalna zahvalnica Udruge “Vukovarski leptirići” koju će primiti na mail s kojeg su se prijavili na utrku, a zbog preusmjerenja kompletnog fonda prikupljenog od startnina direktno za rad udruge neće biti majica, startnih brojeva u fizičkom obliku i medalja.

Fotografije aktivnosti, ukoliko ste ih voljni podijeliti, primati će se na mail organizatora: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, a natjecateljima će biti omogućene i objave aktivnosti direktno na facebook event “Vukovaru sa srcem 2” : https://www.facebook.com/events/736388273942820
Odabrane fotografije biti će biti uvrštene i na zajednički video utrke po završetku iste.

Svi natjecatelji pozivaju se da prilikom svojih aktivnosti poštuju sve važeće epidemiološke mjere kako ne bi dovodili svoje I zdravlje drugih u rizik.

Preporučena startnina/donacija: 50 kn (i veće uplate su više nego dobrodošle)

Vaše uplate startnina/donacija idu direktno na račun udruge u Addiko banci:

IBAN: HR6825000091501152891

SWIFT: HAABHR22

Donacije se na račun Udruge primaju vrlo rado i bez obveznog sudjelovanja u utrci. 

Rok za prijave: 17.11.2021.
Rok za uplate: 19.11.2021.
Rok za prijave rezultata: 21.11.2021. 23:59

Organizator: “Trči sa srcem”, Štoperica.hr i portal Moja Domovina u suradnji sa Udrugom roditelja djece s teškoćama u razvoju “Vukovarski leptirići”

Kontakt: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, Vukovaru.Sa.Srcem@gmail.com, Mario Lovrić