Loader

2. Vukovarski trail

11.05.2024
Informacije
Prijavi se
Lista prijavljenih
Rezultati

 Dragi svi, profesionalni sportaši, rekreativci i oni koji će to te tek postati, za 2. Vukovarski trail za Vas smo pripremili tri utrke:

- Dječja 2 km
- Mala, 5.5 km
- Velika, 11 km.

Dječja utrka – ZELENA (2km) je namijenjena djeci starosti od 7 do 12 godina. Start i cilj utrke je u park šumi Adica. Trči se od starta , stazom prema „Dobroj vodi“ te se skreće lijevo na trim stazu gdje se radi cijeli krug, i kada se opet dođe do staze gdje je bio ulazak na trim stazu, tim putem/stazom se vraća do cilja. Ova utrka je otvorena za sve dječake i djevojčice do punih12 godina starosti. Nema kotizacije- sudjelovanje je potpuno besplatno. Cilj nam je potaknuti djecu na aktivnost i nezaboravno iskustvo trčanja i sudjelovanja na utrci. Svako dijete u cilju dobiva medalju, a najbolji i pehar. ( MAX 100 OSOBA).


Sva djeca koja se žele utrkivati MORAJU biti prijavljena, kako bi se znao broj djece i da SVA djeca dobiju medalju na cilju.Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja na prsa/prednji dio majice, te ostaje djeci kao uspomena na trku.Vremenski limit utrke je cca 30 min, na dječjim utrkama se neće mjeriti vrijeme, radit će se poredak prvo troje - posebno u kategoriji djevojčica i dječaka s tim da muška i ženska djeca trče zajedno.

Mala utrka – PLAVA (5.5 km) je namijenjena djeci od 12 godina i rekreativcima. Start i cilj utrke je u park šumi Adica. Trči se stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Utrka će imati nadzornu točku gdje se vrši polukružno okretanje (okrjepa) tamo će natjecatelji biti evidentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja. Vraćanje istom rutom prema cilju gdje sve natjecatelje čeka okrjepa i opuštanje. Vremenski limit utrke je 1 sat. 

Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Vremenski limit utrke je cca 1sat.
Svi natjecatelji koji ne završe utrku ili odustanu dužni su se javiti organizatoru na broj telefona.

Velika utrka - CRVENA (11 km) je kondicijski zahtjevnija i namijenjena je punoljetnim osobama je kondicijski zahtjevnija i namijenjena je punoljetnim osobama. Start i cilj utrke je u park šumi Adica gdje se trči stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Prateći oznake na stazi trčeći uz rijeku Vuka sve do podno Bogdanovaca se dolazi do izletišta Grac, gdje se nalazi i okrjepa vrši se polukružno okretanje i istom rutom se vraća nazad. Vremenski limit utrke je 1 sat i 45 minuta. Utrka će imati nadzornu točku gdje će natjecatelji biti evidentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja.

Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Vremenski limit utrke je 1 sat i 45 minuta.
Svi natjecatelji koji ne završe utrku ili odustanu dužni su se javiti organizatoru na broj telefona.
Utrka će imati 2 nadzorne točke gdje će natjecatelji biti evedentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja.

NAZIV UTRKE: 2.Vukovarski trail
DATUM UTRKE: 11.05.2024. godine
ORGANIZATOR: Udruga „Fizio Lorem“
START I CILJ UTRKE : Park šuma Adica

PODIZANJE STARTNOG PAKETA:
11.05.2023. godine od 07.00 do 09.30 sati
Preuzimanje startnih paketa (neposredno ispred Vukovarske kuće u Park šumi Adica).
10.00 sati – START utrke 11 km.
10.05 sati – START utrke 5.5 km.
10.10 sati – START utrka 2 km.

 

STARTNINA/UPLATA:
Mala utrka, velika utrka - 20 eura (prijava je pravovaljana po uplati startnine).
Dječja utrka – besplatna startnina (djeca u cilju dobivaju medalje)
ROK ZA PRIJAVU:
Do 27.04.2024. g. (za puni start paket).
Prijave nakon 27.04.2024. g. dobiva se startni broj i medalja (bez ostatka startnog paketa).
PRIJAVE SU MOGUĆE DO ISPUNJENJA KAPACITETA (300)
Majice s odgovarajućom veličinom se osiguravaju za prijave do 27.04.2024 godine, ukoliko prijava bude nakon tog datuma, ne garantiramo da će se dobiti majica željene veličine.


STARTNINA UKLJUČUJE :
- Sudjelovanje u utrci
- Startni paket (startni broj, majica, poklon sponzora), dječja utrka samo startni broj.
- Finišerska medalja – za sve sudionike natjecanja
- Okrjepa za veliku i malu utrku na stazi
- Okrjepa u cilju za dječju, malu i veliku utrku (napitci, voće)
- Nagrada za pobjednike 1., 2., 3. mjesto (pehari + pokloni) za malu i veliku utrku, posebno muški i ženski.
- Nagrada za pobjednike dječje utrke 1., 2., i 3. mjesto posebno dječaci i djevojčice (pehari).
- Jelo i piće nakon utrke.
- Osiguranje utrke
- Priprema, čišćenje, označavanje i organizacija staze.


DODATNE NAPOMENE :
Svi natjecatelji trče na vlastitu odgovornost.
Prijavom na utrku potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost za završetak utrke te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke.
Također daju privolu organizatoru za prikupljanje i daljnju obradu podataka (ime, prezime, spol, godina rođenja, naziv kluba, mjesto prebivališta, e-mail adresu) u svrhu organizacije i realizacije utrke, objave rezultata, informiranja i izvještavanja o utrci.
Uz to, natjecatelji pristaju da, fotografije i videozapise snimljene prije, tijekom i nakon održavanja utrke, organizator može koristiti za objavljivanje i potrebe izvještavanja o utrci te daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti.
Povrat uplaćene startnine nije moguć, ali je moguće promijeniti ime natjecatelja do 10.05.2024 godine (bez mogućnosti promjene veličine majice). Na dan utrke neće biti moguće mijenjati podatke koji su prethodno generirani za prijavu.
O dolasku na lokaciju utrke, rutama i ostalim detaljima biti ćete obaviješteni na Facebook stranici 2. Vukovarskog traila te putem e-mail adrese s kojom ste se prijavili.
Toaleti osigurani.
PREPORUČENA OPREMA : odjeća sukladna vremenskoj prognozi, mobitel s napunjenom baterijom i upisanim brojem u prijavi te obavezno 1l vode.
NAGRADE : troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji (dječja utrka, mala utrka i velika utrka).

INFO za sva pitanja oko utrke ili smještaja:
Ivana Lovrić 091 7237 112
Tomislav Lovrić, 098 167 7562
e-mail.: udruga.fiziolorem@gmail.com