Loader

Donacijska utrka Znanjem i prevencijom do zdravlja 2023

02.09.2023
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

 Liga protiv raka Brodsko -posavske županije i Ultramaraton klub Mazator Slavonski Brod 02.09.2023. 7.godinu za redom organiziraju donacijsku utrku pod nazivom "Znanjem i prevencijom do zdravlja".

Utrka se organizira u sklopu istoimenog projekta kojeg provodi Liga u cilju promocije zdravog načina života. Ove godine prikupljena sredstva ćemo uložiti za opremanje dnevne onkološke bolnice Opće bolnice Dr.Josip Benčević u Slav.Brodu.

Važna informacija: Donacijske prijave s uplatama se primaju do ponoći 20.08.2023 kako bi na vrijeme osigurali i starni paket.

 

Informacije o utrci:
Start utrke: ispred Sportske dvorane Vijuš
Datum utrke: 02.09.2023
Vrijeme utrke:
9h -dječje utrke- startnina 10EUR

discipline:
100m (2016. godište i mlađi)

200m (2014.i2015.)
400m (2012. i 2013.)
600m (2010. i 2011.)
800m (2008.i 2009.)


10h -utrke odraslih (5 km i 10 km)- startnina 20EUR

Za sve sudionike utrke osigurane su finišerske medalje po prolasku kroz cilj, startni broj, okrijepa na stazi, fotografiranje , dežurstvo HMP, te dry fit službena majica utrke i za odrasle i za djecu te bogata sponzorska tombola za sve startne brojeve utrke 5 i 10km.,okrijepa na stazi i u cilju,glazbeno navijački doživljaj, besplatno savjetovanje u sklopu javnozdravstvene akcije (mjerenje GUK i tlaka, vitaminsko mineralnog statusa, pregled madeža i dr .)


Svi natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost. Prijavom utrke potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost za završetak utrke te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, pristaju i da se sve fotografije koriste u svrhu promocije rada Lige protiv raka i najave nudućih događanja. prijavom na utrku ujedno daju i privolu organizatoru za obradu osobnih podataka u svrhu organizacije, objave rezultata,informiranja i izvještaja o utrci.

Podizanje startnih paketa će biti organizirano kod dvorane Vijuš u petak 01.09.2023.od 17 do 20h.

Sponzorske nagrade za troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji, te za najbolje djevojčice i dječake u dječjim utrkama.

utrka se održava bez obzira na vremenske uvijete

Prijave su pravovaljane po uplati startnine do navedenog datuma 20.08.2023

Nakon prijave uz Vaše ime na stranici stoperica.hr imati ćete uplatnicu i bar kod po kojem možete izvršiti uplatu

Kontakt za sva pitanja i nedoumice : ligabpz@gmail.com i pratite naše stranice, facebook ,instagram

****************************************************************************************************************************************************************

 

Ukoliko želite samo svojom donacijom podržati rad lige, ne želite sudjelovati u utrci i samim tim ne popunjavate llnk za prijavu, nemate pravo na startni paket, vaše ime neće biti na listi trkača.

 

***************************************************************************************************************************************************************