Loader

Humanitarna akcija „Božićna Rotary (s)Trka 2021“

18.12.2021
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

 Datum održavanja: od 18.12.2021. do 22.12.2021.
Start: 18.12.2021. – 00,00h
Završetak: 22.12.2021. – 00,00h
Discipline: hodanje, trčanje i bicikliranje
Organizator: Rotary Klub Rijeka Novi Val
email: info@rotary-rinovival.hr

Informacija o humanitarnoj akciji:

Nakon prošle iznimno uspješne „Božićne Rotary (s)Trke“ u kojoj smo skupili više od 13.000,00 kn za riječku udrugu Portić koja se bavi promicanjem dobrobiti djece u Rijeci te njihov program Pripovjedač priče priča za laku noć. U humanitarnoj trci sudjelovalo je više od 150 sudionika te veliki broj sponzora – Emmezeta, Mozaik knjiga, HNK Rijeka, Erste banka su samo neki od njih. Radi zadovoljstva svih sudionika te plemenitog cilja, odlučili smo i ove godine ponoviti akciju.

Humanitarnu akciju ćemo provesti od 18. do 22. prosinca 2021. s ciljem da ovogodišnjem korisniku, Hrvatskoj udruzi za ranu edukaciju Hureka i njihovom programu rane edukacije za djecu s intelektualnim poteškoćama Snažan Start, dodijelimo cjelokupni novčani iznos kojeg prikupimo akcijom. Udruga Hureka osnovana je s ciljem da djeci omogući učenje i napredovanje već od najranije dobi, a djeci s neurorazvojnim poremećajima uspješan start i sigurniju budućnost.

Uzevši u obzir trenutnu situaciju s COVID-19 pandemijom, akcija „Božićna Rotary (s)Trka 2021“ je osmišljena kao virtualno natjecanje u hodanju, trčanju i bicikliranju. Natjecanje ima za cilj da pojedinac prikupi čim više prijeđenih kilometara u 5-dnevnom razdoblju, na epidemiološki odgovoran način.

Utrka:

U utrci je cilj preći što više kilometara u vremenu trajanja Božićne Rotary (s)Trke 2021. Moguće je više puta na dan odraditi aktivnost. Nakon svake aktivnosti potrebno je uzeti sliku zaslona s odrađenom aktivnosti te je poslati na stopericu.hr. Administrator će nakon pregleda aktivnosti istu unjeti na ljestvicu te se može u realnom vremenu gledati napredak i sportski natjecati protiv svojih prijatelja i poznanika!

Startnina:
• Preporučena startnina/donacija je 80,00 KN (i veće uplate su više nego dobrodošle)
• Podaci za uplatu se generiraju nakon prijave pored imena i prezimena (dugme "uplatnica")
Startnina uključuje:
-sudjelovanje na utrci
-nagrade za pobjenika u svakoj disciplini
-svi natjecatelji imaju mogućnost dobiti ostale nagrade koje će se dijeliti nagradnim izvlačenjem

Nagrade:
Sponzorske nagrade