Loader

Humanitarno natjecanje "Pomozimo malim dijabetičarima"

15.05.2022
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

Opis projekta: Utrka humanitarnog karaktera od koje će sva prikupljena sredstva biti donirana Udruzi malih dijabetičara MaDi Osijek, za organizaciju dijabetičkog kampa na moru uz edukacije, predavanja i radionice koje će održati liječnici, medicinske sestre, psiholozi i nutricionisti.

Natjecanja na stoperica.hr su "virtualna" i traju od 09.05.-15.05. u tjednu kada se obilježava "Hrvatski dan dijabetesa". Zamišljeno je da u navedenom tjednu skupljate kilometre i prijavljuje ih.

Prijava na natjecanje i prijava aktivnosti

- Nakon prijave/registracije i uplate donacije na račun Udruge (uplatnica će se pokazati pored prijave) dobivate virtualni startni broj.

- 09.05. u 00:00:01 se otvara link za prijavu aktivnosti (dobivate i kratki vodič)

- Prijavljujete sve aktivnosti koje ste u navedenom tjednu odradili....prijava je brza i jednostavna (u tri klika)

- Vaši kilometri i vremena se zbrajaju i bit će vidljivi u ukupnom poretku.

Svojim aktivnostima pomažete Udruzi malih dijabetičara MaDi Osijek, te pozitivnim primjerom senzibilizirate javnost za zdravin načinom života.

Viirtualno natjecanje sportaša, djece, mladeži i svih građana koji bi htjeli sudjelovati, podržat će i profesionalni biciklisti koji će odvesti rutu do Zagreba uz pratnju kombija u kojem bi se nalazili predstavnici Udruge MaDi, liječnik i medicinska sestra.Stajalo bi se u sljedećim gradovima: Našice, Virovitica, Koprivnica, Križevci, Zagreb. U svakom gradu prezentirao bi se rad Udruge te dijelili djeci proizvodi Jamnice, slikovnica Šećer. Na taj način obilježio bi se Hrvatski dan dijabetesa, šira javnost bila bi upoznata pružanju prve pomoći kod hipoglikemije i hiperglikemije.

Ciljevi projekta: prihvaćanje dijagnoze autoimunog dijabetesa tipa 1, osamostaljivanje djece i prilagodba bolesti svakodnevnom životu, psihološka pomoć djeci i roditeljima te senzibiliziranje javnosti povodom obilježavanja Hrvatskog dana dijabetesa 14.5.2022.

Krugom za dijabetes za zdravlje i sport!

Kontakt informacije 

madiosijek@gmail.com

091 517 4841