Loader

OCR Valens Victorious 2024

09.06.2024
Informacije
Prijavi se
Lista prijavljenih
Rezultati

Treća utrka Vinkovačke trilogije nosi naziv Valens Victorious kako bi uputila na bogatu rimsku povijest današnjih Vinkovaca. Gladijatorske igre bile su spektakularni javni događaji u antičkom Rimu koji su uključivali borbe gladijatora. Danas svoju spretnost, brzinu, preciznost, snagu itd. pokazujemo na OCR utrkama kakva je i naša Valens Victorious. Cilj gladijatorskih igara bio je pružiti zabavu publici, istovremeno demonstrirajući snagu, vještinu i hrabrost gladijatora, a baš zabava, snaga, vještina i hrabrost temelj su naše zabavno adrenalinske utrke OCR Valens Victorious.

 

Treća utrka naše trilogije, kao i svake godine, održava se u spomen na tragično poginulog hrvatskog branitelja Nedjeljka Klarića.

 

Informacije o utrci:

Datum utrke: 9.6.2024

Start utrke: 16:00

Start: Šokački stan Vinkovci

 

Podizanje startnih paketa je na dan utrke od 14:00h.

 

 

Informacije za sudionike:

Obavezan potpis Izjave o odricanju od odgovornosti za svakog natjecatelja ili u slučaju maloljetnih sudionika potpis roditelja/skrbnika.

 

Okupljanje i podizanje startnih paketa započinje od 14:00h na lokaciji Šokačkog stana Vinkovci. Svoje limene ljubimce parkirajte s lijeve strane pristupne ceste jer se desna strana koristi za utrku. Startne pakete možete preuzeti samo na dan utrke. Službeni obilazak rute i upoznavanje s preprekama predviđeno je u 14:30h.

 

Obilazak rute za volontere i suce održat će se u 14:15h.

 

Utrka započinje startom prve legije oko 16:00h. Natjecatelji su podijeljeni u legije, a startaju redom s 5 minuta razmaka među legijama.

STARTNINA 20€

Uplatnica je vidljiva pored prijave.


Proglašenje pobjednika za utrku Valens Victorious predviđeno je za 19:30h.

 

Proglašenje ukupnih pobjednika Vinkovačke trilogije započinje nakon proglašenja pobjednika OCR Valens Victorious.

 

Sudjelovanje u utrci je na vlastitu odgovornost bez mogućnosti prenošenja na organizatora ili treću stranu.