Loader

Potraga za Božićnim blagom 2022

16.12.2022
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

Dana 16. prosinca s početkom od 18,00 sati u organizaciji Grada Vinkovaca, Turističke zajednice grada Vinkovaca i sportske udruge građana FCT započinje druga Potraga za Božićnim blagom.

I ove godine utrka ima prije svega humanitarni karakter. Cilj organizatora ove utrke jeste pomoći udruzi osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji „TRN“ (Tvoje ruke i noge) prikupiti potrebna novčana sredstva za kupovinu softverskog paketa za potpomognutu komunikaciju koji tekstove i simbole pretvara u razumljiv govor koji će pomoći osobama s različitim motoričkim i kognitivnim teškoćama u njihovoj komunikaciji.

 

U nadi da ćemo barem jednom članu Udruge pomoći izraziti svoje potrebe i želje pozivamo sve vas koji ste odlučili prijaviti se na našu utrku, da umjesto klasične startnine izvršite uplatu u iznosu od minimalno 100 kn po ekipi direktnom uplatom na račun Udruge osoba s cerebralnom paralizom i njihovih obitelji “TRN“, otvoren u PBZ – IBAN 4823400091111123792, opis plaćanja Donacija – utrka Potrga za Božićnim blagom + naziv ekipe.
Potvrdu o izvršenoj uplati potrebno je dostaviti organizatoru utrke na e-mail kako bi registracija ekipe bila pravovaljana. Ove godine prijavljuju se samo kapetani ekipa, svaka ekipa sadržava 3 člana.

Ako želiš sudjelovati u ovom zanimljivom i izazovnom događaju u sklopu Vinkovačkog adventa odvaži se i prijavi svoju ekipu. Broj ekipa je ograničen na 80. Potraga započinje na Trgu dr. Franje Tuđmana u 18h, a pobjednik je ekipa koja u najkraćem vremenu odradi svih 6 degustacijskih izazova, odgovori na sva pitanja i odgonetne zagonetku.


Preskočeni ili nepotpuno završen degustacijski izazov i krivo odgovoreno pitanje ekipi donose dodatne minute, a natjecanje nije moguće završiti bez točnog odgovora na glavnu zagonetku. Mislite li da poznajete Vinkovce ili da možete popiti rakiju, kuhano vino ili pojesti poderane gaće brže od ostalih onda je ovo utrka za vas.

 

Svaki finisher dobiva medalju i majicu

Bolje poznavanje Vinkovaca i moć u degustacija jela i pića vodit će vas do božićnog blaga, a možda i do trijumfa u ovoj izazovnoj utrci. Prijave ekipa vrše se putem portala stoperica.hr

Kapetan ekipe prijavljuje naziv ekipe, a preostala dva člana prijavit će naknadno.
Lake noge, bistar um i dobar tek! Vaš half marathon team Vinkovci