Loader

Potraga za božićnim blagom

10.12.2021
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

U sklopu vinkovačkog "Adventa" pod pokroviteljstvom grada Vinkovaca a u organizaciji sportske udruge građana FCT, održat će se utrka "Potraga za božićnim blagom".

Utrka koje je sve samo ne utrka, naime, ovdje se ne radi o klasičnoj utrci nego o nadasve zanimljivom događaju u kojem će sudjelovati ukupno 30 ekipa sa po tri natjecatelja kojima je cilj u što kraćem roku savladati zadatke koji će ih odvesti do "BOŽIĆNOG BLAGA". Zadatci su složeni na takav način da će pobjedu odnijeti ekipa koja bude najbolje radila kao tim. Nećemo otkrivati točne detalje o tome što vas čeka u ovoj vrhunskoj zabavi koju smo pripremili samo za vas, spomenut ćemo samo kako će biti tu i jela i pića, puno smijeha, vrhunske zabave i ugodnog druženja.

Za sve sudionike osigurali smo prekrasne medalje i majice, dok kotizacija za sudjelovanje u utrci ovog puta nije obavezna.

Naravno, slobodni smo pozvati sve sudionike da dobrovoljnim prilogom izvrše uplatu na račun dječjeg doma Sv. Ana, koji skrbi o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Naime, dječji dom Sv. Ana projektom "Učionica za život" ima namjeru opremiti i urediti zasebnu stambenu jedinicu za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Sve dobrovoljne uplate može izvršiti direktno na račun dječjeg doma Sv. Ana br. HR9623900011100014809, opis uplate "donacija - učionica za život".

Prijave su otvorene od 23.11.2021. do 09.12.2021. godine.
Nakon prijave 30-te ekipe, zatvaramo prijave.