Loader

Privlačka petica 2024

27.04.2024
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

PRIVLAČKA PETICA

 

INFORMACIJE O UTRCI:

DATUM UTRKE: 27.4.2024.

START UTRKE: 16:00 h

DULJINA UTRKE: 5 km

Podizanje startnih paketa na dan utrke od 14 sati.

Proglašenje pobjednika i uručivanje medalja predviđeno je u 17 sati.

DISCIPLINE: 5 km

STARTNINA (15 €) uključuje: službenu majicu utrke, mjerenje vremena i objavu rezultata, unikatni startni broj, piće okrijepe, medalje za prva mjesta u obje kategorije, ishođenje potrebnih dozvola, postavljanje staze, troškove organizacije, druženje nakon utrke uz hranu i piće

ORGANIZATOR: Sportska udruga Privlaka

KONTAKT: Daria Bićanić +38599 3019361

E-MAIL: sportskaudrugaprivlaka@gmail.com

 

4. PRIVLAČKA PETICA

Cestovna utrka ukupne duljine 5 km sa startom i ciljem u centru Privlake kod stare Crkve. Staza utrke je kružna i počinje u 16:00 sati, a prije početka utrke na 5 km u 15 sati će se trčati dječja utrka na 500 m na kojoj mogu sudjelovati djeca do 12 godina (nema startnine).

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na vlastitu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.

Okrjepa je osigurana za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.

Nakon utrke organizator priprema zajedničko druženje za natjecatelje i posjetitelje uz hranu i piće.