Loader

Privlačka petica

24.04.2021
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

Ako trče svi, možemo i mi! 🏃🏻‍♂️

Privlačka petica naziv je naše prve, a nadamo se, i tradicionalne utrke kroz naše mjesto. Ako te noge nose i želiš srušiti vlastiti rekord u utrci na 5 km, pridruži nam se i zajedno napravimo krug po selu. Trči brzo kao Bolt ili polako za svoj gušt, ali utrči u cilj i osjeti zadovoljstvo nakon otrčane Petice.

👉 Plan je ovakav: Start utrke bit će u centru sela i trči se do Rajićevog sokaka kroz Školsku ulicu pa sve do izlaza s druge strane (tamo blizu Miamija). Nastavljamo Čolićevom do Sombora i novom cestom izlazimo kod Kengura i utrku završavamo ulaskom u cilj kod stare crkve, simbolom našeg sela.

👉 Utrka mještana bit će u 11 sati, a prije nje, u 10 sati će se održati dječja utrka od 500 m. Prijave za dječju utrku bit će na dan utrke na zapisničkom stolu i to do 9 sati.

👉 Ove godine broj trkača bit će ograničen samo na Privlačane jer je prva povijesna utrka pa je samo za nas mještane i neke naše prijatelje. A za 2022. idemo razinu više.

👉 Ako niste u mogućnosti trčati, a imate želju sudjelovati u organizaciji utrke, također se javite porukom Sportskoj udruzi Privlaka koja je organizator ovog sportskog događaja.

🥇🥈🥉 Prva tri mjesta u cilju čekaju i medalje.

📸 Utrku će medijski pokriti naš lokalni ZLeon Film.

💻 Za izradu loga utrke zaslužan je Piksel.

⚠️ Naravno, utrka će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama i ako to situacija bude dozvoljavala. U suprotnom, utrku ćemo odgoditi za neki drugi datum.

Pripremite patike i startamo!

 

Facebook