Loader

Svinjarevačkih 1200

27.07.2024
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

• KADA TRČIMO?

27. Srpnja 2024. start je u 18:00 h


• TKO MOŽE SUDJELOVATI?

Svi koju mogu prošetati/pretrčati 1200 m ili 5 krugova (6km)


• KAKO MOGU SUDJELOVATI?

Uplatom startnine od 12 eura za utrku od 1200 m (jednog kruga) i 15 eura za utrku od 6 km (pet krugova). Uplatnica je generirana odmah nakon prijave pored imena.

U slučaju grupnog plaćanja, navesti imena svih koji trče.


Prijave su moguće do petka 05.07. u ponoć. Prijava se smatra važećom samo s kompletno ispunjenim prijavnim obrascem i uplatom startnine. Hudice nisu uključene u stratninu. Ukoliko želite hudicu, cijena hudice je dodatnih 12 eura (naručujete u prijavi)

• Opis trase: Obje utrke startaju u centru sela – u Vukovarskoj ulici. Iz Vukovarske se ide lijevo u ulicu Grbak, nakon nje u Matije Gupca, zatim kroz Crkvenu i završava opet u Vukovarskoj. Utrka prolazi kroz četiri od ukupno sedam ulica i jedan je krug dužine 1200 m.

• NAGRAĐIVANJE?

Prvih troje u ženskoj i muškoj kategoriji dobivaju sponzorske nagrade.

• PROGLAŠENJE POBJEDNIKA?

U 19h kod starta/cilja.

Primarni cilj ove utrke je promidžba sela i populariziranje trčanja u malim naseljima odnosno pokretanje sportskih aktivnosti kojima se može pokazati da svatko može biti sportaš trkač. Stoga apeliramo na fair-play, a svaki oblik nesportskog ponašanja osuđujemo i bit će kažnjen diskvalifikacijom.

• ONLINE TRK

Oni koji žele biti dio ove utrke, a ipak ne mogu fizički biti u Svinjarevcima u navedeno vrijeme, omogučili smo i online sudjelovanje. Dakle, oni mogu trčati taj dan u bilo koje vrijeme i gdje god žele, a onda poslati elektronski zapis sa sata/mobilne aplikacije na uvid. Kako bi rezultat bio priznati trkač mora istrčati točno 1200 m u komadu/bez zaustavljanja sata i utrka mora biti otvorena na javno da ju se može pregledati. Rezultati se šalju jednostavno preko stoperice (dobit ćete info)

• KAKO MOGU SUDJELOVATI U ONLINE TRKU?

Uplatom startnine od 6 eura. Uplatnica se također nalazi pored imena nakon prijave. U slučaju grupnog plaćanja, navesti imena svih koji trče.

Prijave za utrku su moguće do četvrtka 25. 7. u ponoć. Hudice nisu uključene u startninu, utoliko je sama startnina generalno jeftinija da trkači koji ih ne žele ne plaćaju automatski. Ukoliko želite hudicu, cijena hudice je dodatnih 12 eura (naručujete u prijavi)...hudice se naručuju do 05.07.2024


• PRIJAVE REZULTATA ONLINE TRKA?

Do 27. 7. 2024. u 23:59h pošaljite svoj rezultat preko stoperice.
• Nagrađivanje online trka?

Prvih troje u ženskoj i muškoj kategoriji osvajaju nagradu sponzora.


• PROGLAŠENJE POBJEDNIKA ONLINE TRKA?

Online drugi dan utrke nakon što provjerimo prispjele rezultate.

Ukoliko imate još koje neodgovoreno pitanje, uvijek možete poslati mail na info@panona.hr i odgovorit ćemo vam u kratkom roku.

Prijavite se i ostavite svoj trkački trag u Svinjarevcima.