Loader

Valens Victorious 2022

07.05.2022
Informacije
Lista prijavljenih
Rezultati

 Pozivamo Vas na utrku iznad svih utrka. Pandam gladijatorskih nadmetanja u najstarijem gradu europe, Vinkovcima. Treća utrka naše trilogije, koja se i ove godine održava u spomen na tragično poginulog hrvatskog branitelja Nedjeljka Klarića.

Jedinstvena i veličanstvena utrka u srcu Slavonije puna izazova i zabave. Za trkače koji vole razbiti monotoniju. Trči po slavonskoj prirodi, savladavaj prepreke i oživi doba najstarijeg grada u Europi Vinkovaca. Slaveći svoju davnu prošlost učimo o bogatstvu našeg grada u Rimsko doba, otkrivamo sve više o tom moćnom Rimskom carstvu kojega smo nekada bili dio.

Legionari i gladijatori najveći su simbol toga vremena. Moćni vojnici i borci ostali su zapamćeni po svojoj fizičkoj spremi i borbenim vještinama koje su ih činile superiornim svakom protivniku. Projekt Valens Victorious podsjetit će nas upravo na tu dimenziju tih slavnih ljudi. Ovaj sportski događaj zahtjeva od svojih sudionika osobine koje su odlikovale legionare i gladijatore, izuzetnu fizičku spremu, izdržljivost, discipliniranost, agilnost i ustrajnost. I ono što je najbitnije – ne odustajanje!

Postani i ti legionar, nezaustavljivi borac ovog plemenitog sporta, postani dio Valens Victorious-a i postani najbolja verzija sebe.

Informacije o utrci:
Datum utrke: 07.05.2022
Start utrke: 16:30
Duljina utrke: 4,5 km
Start: Izletište Sopot, Vinkovci

Startnina uključuje:
- službena majica utrke (pamučna)
- finišerska medalja
- mjerenje vremena
- unikatni startni broj
- piće okrijepe

Startni paketi su osigurani za prvih 200 trkača koji izvrše uplatu. Ostali će imati mogućnosti trčati sa startnim brojem

Redovne prijave (15.10.2021. - 01.05.2022.):
Cijena: 4,5km - 120,00kn
Prijave su otvorene do 01.05.2022 godine. Nakon toga ne primamo prijave, a sve uplate će biti vraćene natjecatelju.

Organizator: Sportska udruge građana FCT - Vinkovci
Kontakt: hklaric1@gmail.com