Loader

Vukovaru sa srcem 3.

24.11.2022
Informacije
Prijavi se
Lista prijavljenih
Rezultati

 Povodom državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2022., “Trči sa srcem” i Štoperica.hr u suradnji s Udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organiziraju 3. virtualnu humanitarnu utrku “Vukovaru sa srcem”.

Ukupan prihod utrke usmjerava se direktno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu financiranja programa „Rastimo, igrajmo se i učimo zajedno“ – program poludnevnog boravka za djecu Vukovara osigurava neformalni predškolski odgoj za 20 djece i produžen stručni postupak za 20 djece školske dobi, mnoge od njih s različitim poteškoćama u razvoju ili slabijeg imovinskog stanja. Djeci je u poludnevnom boravku osiguran topli obrok, pomoć u učenju, individualni terapijski postupci, različite vrste radionica, sportski programi, socijalizacija i kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Više o Udruzi možete pronaći na:
www.vukovarski-leptirici.hr/
www.facebook.com/vukovarskileptirici


Informacije o virtualnoj utrci:
Datum utrke: 18.11.2021. (s obzirom da je utrka nenatjecateljskog karaktera prihvaćati će se prijave aktivnosti otrčane/prehodane sve do 24.11.2021.)


Preporučeno mjesto utrke:
Ulica Grada Vukovara ili Vukovarska ulica bilo gdje u Republici Hrvatskoj, te inozemstvu (ali i sve alternativne lokacije potpuno su prihvatljive jer važno je sudjelovati)

Discipline:

Trčanje – Individualne dužine: prihvaćaju se sve dužine trčanja, čak i one najmanje, pri čemu su više nego dobrodošle i ultramaratonske distance. Važno je naglasiti da nije bitna brzina već srce i da se prihvaćaju sve aktivnosti, planinarenje, hodanje ili vožnja u kolicima.

Nagrade i startni paket:

Startni paket sastoji se od startnog broja koji će biti dostupan u elektronskom obliku, a nagrada svim natjecateljima biti će digitalna zahvalnica Udruge “Vukovarski leptirići” koju će primiti na mail s kojeg su se prijavili na utrku, a zbog preusmjerenja kompletnog fonda prikupljenog od startnina direktno za rad udruge neće biti majica, startnih brojeva u fizičkom obliku i medalja.

Uplate na žiro račun u Addiko bank:
IBAN: HR62 2500 0091 1013 6361 9

Uplate iz inozemstva:
IBAN: HR62 2500 0091 1013 6361 9
SWIFT: HAABHR2

Svaka prijava ima automatski generiranu uplatnicu pored imena...koristite te uplatnice, iznosi se mogu mijenjati

Fotografije aktivnosti, ukoliko ste ih voljni podijeliti, primati će se na mail organizatora: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, a natjecateljima će biti omogućene i objave aktivnosti direktno na facebook event “Vukovaru sa srcem 3” : https://fb.me/e/3NjegC2GQ

Odabrane fotografije biti će biti uvrštene i na zajednički video utrke po završetku iste.

Svi natjecatelji pozivaju se da prilikom svojih aktivnosti poštuju sve važeće epidemiološke mjere kako ne bi dovodili svoje I zdravlje drugih u rizik.

Preporučena startnina/donacija: 50 kn (i veće uplate su više nego dobrodošle)

Radi povezivanja uplata s prijavama preporučeno je da se u opisu plaćanja napiše ime i prezime za koju se uplaćuje startnina, posebno ako se ime prijavljenog razlikuje od imena uplatitelja startnine.

Rok za prijave: 17.11.2021.
Rok za uplate: 19.11.2021.

Rok za prijave rezultata: 24.11.2021. 23:59

Organizator: “Trči sa srcem” i Štoperica.hr i u suradnji sa Udrugom roditelja djece s teškoćama u razvoju “Vukovarski leptirići”

Kontakt: Trci.Sa.Srcem@gmail.com, Vukovaru.Sa.Srcem@gmail.com, Mario Lovrić