"Vukovaru sa srcem"

 

 

VODIČ ZA ON-LINE PRIJAVU REZULTATA

Povodom prvog obilježavanja državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2020., trkači i prijatelji Vukovar Half Marathona u suradnji sa Udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organiziraju virtualnu humanitarnu utrku “Vukovaru sa srcem”.

Ukupan prihod utrke preumjerava se direktno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja I olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa, a koji značajno otežava određene aspekte rada udruge.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Više o Udruzi možete pronaći na:
www.vukovarski-leptirici.hr/
www.facebook.com/vukovarskileptirici


Preporučeno mjesto utrke:
 ulica Grada Vukovara ili Vukovarska ulica bilo gdje u Republici Hrvatskoj (sve alternativne lokacije potpuno su prihvatljive)

Informacije o utrci:
Datum utrke: 18.11. Virtualna utrka (s obzirom da je utrka nenatjecateljskog karaktera prihvaćati će se prijave trčanja sve do 22.11.)

Disipline:
5km (s obzirom da je utrka nenatjecateljskog karaktera prihvaćati će se prijave svih distanci maniih ili većih od 5 km)

Nagrade i startni paket: nagrada svim natjecateljima biti će digitalna zahvalnica Udruge “Vukovarski leptirići” koju će primiti na mail s kojeg su se prijavili na utrku, a zbog preusmjerenja kompletnog fonda prikupljenog od startnina direktno za rad udruge neće biti majica, startnih brojeva i medalja.

Preporučena startnina: 50 kn

Rok za prijave: 18.11.2020
Rok za uplate: 22.11.2020.

Organizator:
 Trkači I prijatelji Vukovar Half Marathona u suradnji sa Udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Vukovarski leptirići”

Kontakt:
 Vukovaru.Sa.Srcem@gmail.com, Mario Lovrić